Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Football Manager 2021

  • Ontwikkelaar Sports Interactive
  • Eerste releasedatum 24 november 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Simulatie , Sport
  • Gameliner score

Football Manager 21 aangekondigd

Football Manager is weer terug voor deeltje 21. De game blijft dit keer echter niet exclusief voor de pc en Nintendo Switch, maar komt ook naar de Xbox.

Na meer dan een decennium is Football Manager weer te spelen op de Xbox-apparaten. De ontwikkelaar Sports Interactive geeft aan dat de console-versie ongeveer hetzelfde gaat spelen als hun Football Manager Touch variant. Op de onthulling van de platformen na is er nog weinig bekend van de nieuwste Football Manager. De game is echter wel al te bestellen via de officiële site van Football Manager. Ook komt de game traditiegetrouwen eerst naar de pc. De consoles moeten even wachten totdat ze aan de slag kunnen met het nieuwste seizoen van voetbal. Bekijk hier onze Football Manager 2020 review.

Football Manager 21 is beschikbaar vanaf 24 november voor de pc. De game is beschikbaar in december voor de Xbox One en Xbox Series. Wanneer de Nintendo Switch-versie verschijnt is nog niet bekend.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?