Football Manager 21 aangekondigd

Geplaatst:

Football Manager is weer terug voor deeltje 21. De game blijft dit keer echter niet exclusief voor de pc en Nintendo Switch, maar komt ook naar de Xbox.

Na meer dan een decennium is Football Manager weer te spelen op de Xbox-apparaten. De ontwikkelaar Sports Interactive geeft aan dat de console-versie ongeveer hetzelfde gaat spelen als hun Football Manager Touch variant. Op de onthulling van de platformen na is er nog weinig bekend van de nieuwste Football Manager. De game is echter wel al te bestellen via de officiële site van Football Manager. Ook komt de game traditiegetrouwen eerst naar de pc. De consoles moeten even wachten totdat ze aan de slag kunnen met het nieuwste seizoen van voetbal. Bekijk hier onze Football Manager 2020 review.

Football Manager 21 is beschikbaar vanaf 24 november voor de pc. De game is beschikbaar in december voor de Xbox One en Xbox Series. Wanneer de Nintendo Switch-versie verschijnt is nog niet bekend.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2021

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

24 november 2020

Ontwikkelaar

Sports Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord