Fortnite en LEGO gaan een grote samenwerking aan

-

Fortnite gaat een grote samenwerking aan met LEGO. Dit houdt onder andere in dat er LEGO-skins naar de game komen en dat Fortnite een survival game in LEGO-stijl krijgt.

Er is op Twitter zelfs een speciale pagina aangemaakt onder de naam 'LEGO Fortnite'. Dan weet je wel dat het om een grote samenwerking gaat. Alle personages die je in de survival game kunt spelen komen uit Fortnite en er zijn momenteel al 1200 skins uit de game omgetoverd naar LEGO-varianten. Niet alle skins zullen voorkomen in de LEGO-game, dit heeft te maken met licenties die achter sommige skins zitten, bijvoorbeeld van samenwerkingen met bepaalde merken. Onlangs ging er bijvoorbeeld een gerucht rond dat Peter Griffin deel uitmaakt van de battle pass van chapter 15. Of een dergelijke skin dan ook een LEGO-versie krijgt, is maar de vraag natuurlijk.

De LEGO Fortnite game is te spelen vanaf 7 december en is te spelen op alle platforms waarop Fortnite beschikbaar is.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord