Fracture

  • Ontwikkelaar Day 1 Studios
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Fracture demo nu op Xbox Live

In Fracture draait het allemaal om je omgeving veranderen zodat het tot jouw voordeel komt. Trek de grond omhoog als je ergens niet bij kan, of duw de grond omlaag voor extra dekking.

Vandaag is er een demo verschenen van Fracture. Deze staat al op Xbox Live. Een PlayStation Network versie komt zeer binnenkort. Fracture zal uitkomen in oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?