Fracture

  • Ontwikkelaar Day 1 Studios
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Voorproefje tuinieren

LucasArts heeft laten weten dat we een demo van Fracture kunnen verwachten. De demo zal op Xbox Live en PlayStation Network gelijktijdig uitkomen.

In de demo zul je allereerst een tutorial moeten doorlopen, om vervolgens te maken te krijgen met het 'omspitten' van de grond in Fracture-stijl. Op deze manier kun je de mogelijkheden zien die Fracture biedt op het gebied van het veranderen van de omgeving.

Wanneer de demo precies verschijnt is niet bekend, omdat er nog geen definitieve release aan Fracture hangt, maar waarschijnlijk kun je de demo rond september of oktober verwachten

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?