Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Gameliner score

Frontlines: Fuel of War achievements bekendgemaakt

Bij sommige mensen op Xbox Live gaat het om de meest hoog mogelijke Gamescore. Deze score kan je opkrikken door moeilijke prestaties bij games te behalen. Hiervoor krijg je punten. Hoe moeilijker de prestatie, des te meer punten je krijgt. Frontlines: Fuel of War heeft vandaag zijn achievements bekendgemaakt en er zit wel een heel vreemde achievement tussen.

Er zijn dertig achievements in de game die samen duizend punten met zich meebrengen. Wat wel opvallend is, is dat één van de geheime achievements je nul punten geeft. Gaat het hier om een simpele achievement of al het werk voor niks? Check hier de hele lijst van achievements.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?