Frontlines: Fuel of War

  • Ontwikkelaar Kaos Studios
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Gameliner score

Update voor Frontlines: Fuel of War

Kaos Studios, de ontwikkelaar van Frontlines: Fuel of War, heeft laten weten dat ze een update hebben uitgebracht voor hun game. Met deze update zullen problemen verholpen worden en er zullen ook een paar tweaks worden uitgevoerd.

Ook maakte Kaos Studios bekend dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van twee bundels aan downloadable content. Met deze content krijg je een nieuw speltype, genaamd Conquer, maar ook nieuwe maps, wapens en voertuigen. Er is nog geen datum vrijgegeven voor de release van deze content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?