Bayonetta

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 8 januari 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Gameliner score

Fysieke versie Bayonetta Switch wordt aangevuld

Ter gelegenheid van de release van Bayonetta 3 heeft Nintendo het eerste deel opnieuw uitgebracht in de gamecardversie. Helaas was de game in europa al uitverkocht voordat veel fans de kans kregen om de game te kopen.

De fysieke versie van de game werd oorspronkelijk uitgesteld in Europa zonder uitleg. Nintendo frustreerde nog meer fans toen de Bayonetta eerder deze week uitkwam. De game was namelijk bijna onmiddellijk uitverkocht. Nintendo probeert dit nu recht te zetten. Fans van de heks krijgen namelijk nog een kans. Later dit jaar wordt de voorraad in de My Nintendo Store voor een laatste keer aangevuld. Nintendo geeft aan dat ze hadden onderschat hoeveel fans een fysieke versie van de game wilden hebben. Er is dus nog hoop op een leuk kerstcadeautje voor Bayonetta fans

Later dit jaar zal de fysieke versie van de eerste Bayonetta weer verschijnen op de My Nintendo Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?