Bayonetta

  • Ontwikkelaar PlatinumGames Inc.
  • Eerste releasedatum 8 januari 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Gameliner score

Nieuwe details Bayonetta

Er is wat meer bekend geworden over de game Bayonetta. Deze game zal verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 in januari 2010. De Japanners kunnen al op 29 oktober 2009 aan de slag met deze Devil May Cry look-alike.

Het verhaal draait om Bayonetta, een dame die niet vies is van wat hak en knalwerk. Twintig jaar terug ontwaakte zij in een kist op de bodem van een meer. Ze kan zich niks herinneren van vroeger, zelfs niet wat haar naam is. Bayonetta gaat op pad om dit mysterie te ontrafelen, waar onder andere haar krachten om monsters te besturen vandaan komen. Diverse engelen zien dit helemaal niet zitten en maken Bayonetta het leven zuur.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?