Resistance 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Gaat Resistance 2 zestig spelers multiplayer bevatten?

Een paar dagen geleden werd er al een teaser uitgebracht over de nieuwe Resistance 2 van Insomniac Games. De ontwikkelaar vertelde dat er een aantal hints in zaten over de inhoud van de game. Nu vertellen ze nog iets meer over deze game.

James Stevenson van Insomniac vertelt ons dat we aan het einde van de week meer nieuws over deze game kunnen verwachten. Hij vertelde wel dat de ontwikkeling op rolletjes loopt. Hij vertelde ook dat ze elke dag aan het testen zijn voor een 60 speler multiplayer en een 8 speler co-op mode.

"We've been working hard getting Resistance 2 ready for its fall release. Right now we're play-testing 60-player multiplayer and eight-player co-op daily, while tweaking sections of our single-player levels."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?