Limited Edition van Resistance 2 niet naar Europa

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2018 11:03

Al eerder lieten we je weten dat er van Resistance 2 een limited edition uit gaat komen. Helaas hebben we vandaag vernomen dat deze limited edition niet in Europa verschijnt, maar alleen in de Verenigde Staten.

Als reden vertelt Insomniac Games dat naast de hogere kosten er ook teveel tijd in beslag zou worden genomen voor de lokalisatie. Hierdoor besloot SCEE geen limited edition voor de verschillende landen in Europa uit te brengen.

De Limited Edtion van Resistance 2 bevat de game, een bonus DVD met Behind the scenes en een Twisted History video die de geschiedenis van Resistance uitlegt, een exclusieve HVAP Wraith multiplayerskin, een artbook, een sneak peek op het boek Resistance: The Gathering Storm en een Chimera actiefiguur van ongeveer 14 cm hoog.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resistance 2

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

28 november 2008

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer