Resistance 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Resistance 2 krijgt Limited Edition

Zojuist heeft ontwikkelaar Insomniac Games een Resistance 2 Limited Edition aangekondigd voor de PlayStation 3.

De Limited Edtion bevat de game, een bonus DVD met Behind The Scenes en een Twisted History video die de geschiedenis van Resistance uitlegt, een exclusieve HVAP Wraith multiplayerskin, een artbook, een sneak peek op het boek Resistance: The Gathering Storm en een Chimera actiefiguur van ongeveer 14 cm hoog.

Deze editie is enkel voor de VS aangekondigd, wanneer deze in Europa verschijnt is nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?