Game data overzetten van Google Stadia

Geplaatst:

Google Stadia stopt binnenkort voor goed. Je hebt nog tot 18 januari de tijd om je games en saves over te zetten, zodat je ze nog op andere platformen kunt spelen.

Op 18 januari stopt het platform van Google voorgoed. Hoewel het stoppen van Google Stadia betekent dat je de toegang tot al je titels en saves op het platform verliest, hebben veel uitgevers manieren gedeeld om je aankopen en voortgang naar andere platforms te brengen. Zo kun je een groot deel van je games toch gewoon met dezelfde data blijven spelen. Een aantal games waarvan je de data over kunt zetten naar andere platformen zijn: Cyberpunk 2077, Destiny 2, Hitman 3, The Elder Scrolls Online en alle games van Ubisoft. Hoe je dit kunt doen, vind je terug op de support pagina's van de ontwikkelaars, waar ze het proces stap voor stap uitleggen.

Google gaat alle aankopen vergoeden van Stadia-software in de Stadia Store en van hardware in de Google Store. Het bedrijf is in november begonnen met het verwerken van terugbetalingen en verwacht de "meeste" terugbetalingen tegen 18 januari te verwerken, dus houd je e-mail in de gaten als je recht hebt op een vergoeding.

Het platform Google Stadia stopt voorgoed op 18 januari 2023. Voor die tijd kun je sommige game data nog overzetten naar andere platformen.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord