Gameplay: Bekijk hier zeven minuten aan Wild Hearts gameplay

Geplaatst:

De eerste gameplaybeelden van Wild Hearts zijn uitgekomen. Het gaat om een zeven minuten durende video van de nieuwe actie en avonturengame van Omega Force, EA, en Koei Tecmo.

Wild Hearts werd vorige week officieel onthuld met een eerste trailer. In de wereld van de game zijn dieren veranderd in monsters die de mensheid in gevaar brengt. De zeven minuten gameplay-video van Wild Hearts toont de jacht op zo'n monster genaamd Kingtusk. Het toont de weg naar het monster en de omgevingen waar je doorheen komt. Dan krijg je boss fight met Kingtusk te zien en hoe de speler met een zwaard Kingtusk probeert te verslaan. Het eindigt niet succesvol en de speler moet opnieuw beginnen, alleen dit keer niet alleen. In Wild Hearts kun je namelijk de hulp van twee vrienden inroepen met de co-op functie. De gameplay toont ook de Karakuri mechaniek. Dit is een geavanceerde technologie met verschillende items die spelers kunnen craften om de wereld te verkennen en te helpen met boss fights. De gameplay-video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Wild Hearts komt 17 februari 2023 uit voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord