Mei update Wild Hearts uitgerold

Geplaatst:

De mei update voor Wild Hearts is uitgerold en dat betekent dat er weer nieuwe content is verschenen. In een blogpost meldt EA ons dat er weer veel nieuws te vinden is.

Wild Hearts mag rekenen op veel ondersteuning. Sinds de release zijn er al verschillende updates verschenen om de jagers onder ons zoet te houden. Zo zijn er al diverse nieuwe Kemono aan de game toegevoegd sinds de release en deze nieuwe update borduurt daar rustig op verder. We kennen natuurlijk al de Sapscourge, maar de mei update introduceert de Alpha Sapscourge. Om hem tegen te kunnen komen moet je wel het verhaal hebben uitgespeeld. De update brengt ook een aantal nieuwe quests met zich mee waaronder trial quests en volatile kemono quests. Daar blijft het niet bij, want er worden ook nieuwe wapens, armor sets en ornamenten aan Wild Hearts toegevoegd.

Alpha Sapscourge

Wild Hearts is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series. Check ook onze Wild Hearts review.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord