Wild Hearts update voegt nieuwe content toe

Geplaatst:

Electronic Arts blijft druk bezig met het ondersteunen van de de jagergame Wild Hearts. De tweede gratis update in april brengt weer een hoop nieuwe en aanvullende content met zich mee.

Eerder deze maand mocht Wild Hearts al de grote Lethal Blossom update verwelkomen, maar nog voordat de maand april aan ons voorbij gaat staat de volgende update met content alweer voor de deur. Deze nieuwe update brengt een nieuwe Kemono naar de wereld van Wild Hearts. Deathhaze Gloombeak is vanaf nu te vinden in de Akikure Canyon. Daarnaast is er ook een nieuwe titel en een nieuwe talisman skill vrij te spelen. Daar blijft het echter niet bij, want de update introduceert ook een nieuwe speciale quest: Serial Hunts. Deze Serial Hunts bieden een grote uitdaging, zelfs aan de meest gevorderde Azuma-jagers. Je moet het namelijk opnemen tegen een serie Kemono en hoewel je tussen de gevechten door nog wel een beetje kunt bijtanken, heb je geen helende waterputten tot je beschikking.

Wild Hearts update content Serial Hunts

De nieuwe update is vanaf nu gratis beschikbaar voor Wild Hearts.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wild Hearts

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Omega Force

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord