Gameplay: Destiny 2 aanwezig op gamescom met Beyond Light

Geplaatst: 27 augustus 2020 21:55
Aangepast: 27 augustus 2020 21:55

Ook Destiny 2 is aanwezig op de virtuele beursvloer van gamescom. Bungie toont ons de nieuwste beelden van Destiny 2: Beyond Light en doet ook meteen de nieuwe skill 'Statis' uit de doeken met een gameplay video.

Helaas is Beyond Light eerder dit jaar uitgesteld, maar dat wil niet zeggen dat we ons niet kunnen verlekkeren op de release van de aankomende expansion. Beyond Light bevat een nieuw verhaal en ook een aantal nieuwe skills. Zo zien we de duistere Stasis in onderstaande video passeren. Beyond Light introduceert tevens een drietal nieuwe subclasses, bestaande uit: Shapebinders, Revenants en Behemoths.

Destiny 2: Beyond Light is vanaf 10 november beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De uitbreiding komt direct naar Xbox Game Pass.

Bron: gamescom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: Beyond Light

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord