Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Destiny 2

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 6 september 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Destiny 2 inclusief uitbreidingen naar Xbox Game Pass

Als je een Xbox Game Pass hebt, dan mag je van geluk spreken. Tijdens de Xbox Games Showcase is er aangekondigd dat Destiny 2 naar Xbox Game Pass komt.

Destiny 2 wordt een volledig gratis game voor Xbox Game Pass-leden. Daarbij krijg je ook toegang tot alle voorgaande uitbreidingen en de nieuwste uitbreiding Destiny 2: Beyond Light.
Bungie heeft onlangs een nieuwe releasedatum vrijgegeven voor Beyond Light. De releasedatum stond voorheen op 22 september, maar is nu uitgesteld naar 10 november. Tijdens de showcase zijn er ook nieuwe gameplaybeelden getoond van Beyond Light. Deze zijn hieronder te bekijken.

Destiny 2 komt in september naar Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?