Gameplay: Dit zijn de mechanieken van Armored Core 6

Geplaatst:

In een uitgebreide gameplayvideo werden de mechanieken van Armored Core 6 Fires of Rubicon uitgelicht. De video werd gedeeld op het YouTube-kanaal van Bandai Namco.

Eerder werden er al meer details onthuld over het verhaal in Armored Core 6. Nu is de gameplay aan de beurt. Zo kun je gebruik maken van de 'Assault Boost' om sneller bij vijanden te komen of voort te bewegen in de grote wereld. Spelers hebben ook de 'Attitude Control System' in hun arsenaal zitten. Met deze mechaniek kunnen ze sterke vijanden tijdelijk uitschakelen om erlangs te kunnen. Verder werden er ook nog veel nieuwe omgevingen getoond. De gameplayvideo is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Armored Core 6 Fires of Rubicon verschijnt 25 augustus op de Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 en de Xbox Series.

Bron: Bandai Namco

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2023

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord