Leak: Armored Core VI krijgt multiplayer met 6 spelers

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2023 19:00

Er is een nieuwe leak verschenen rondom Armored Core VI: Fires of Rubicon. De leak lijkt erop te wijzen dat de aankomende game multiplayer ondersteunt tot wel zes spelers.

Reddit gebruiker EntertainmentMission plaatste een afbeelding op het platform. YouTuber Ziostorm deelde dit nieuws vervolgens op zijn Twitteraccount. Er zijn foto's van het hoesje van Armored Core VI: Fires of Rubicon in omloop en hierop staat te lezen dat de game ondersteuning biedt aan zes spelers en dat er daarnaast ook nog drie toeschouwers mee kunnen kijken met de game. De Armored Core-serie biedt vaker multiplayer ondersteuning, maar uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar From Software hebben hier tot op heden nog niets over losgelaten. Wel is er al meer gedeeld over het verhaal van Armored Core VI: Fires of Rubicon.

De releasedatum van Armored Core VI: Fires of Rubicon is vastgesteld op 25 augustus voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Entertainment Mission
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2023

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord