EA Sports WRC

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 november 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Gameplay: Dit zijn de rally stages in EA SPORTS WRC

Er is een nieuwe gameplay-video uitgekomen van EA SPORTS WRC. De video focust zich op de rally stages in de game.

Na de aankondiging van EA SPORTS WRC eerder deze maand komt er steeds meer informatie naar buiten. In de laatste gameplay-video worden de rally stages in de game uitgelicht. Zo zijn er ruim 200 tracks in EA SPORTS WRC. Deze zijn volgens EA meer 'gedetailleerd en realistischer' dan ooit in de franchise. De tracks zijn ook langer, waarvan de grootste ruim 30 kilometer lang is. Je kan over deze stages rijden in 80 verschillende auto's die de volledige rally geschiedenis omspannen. Er zit ook een hybride-systeem in EA SPORTS WRC. Je kan hiermee de batterij van je auto opladen door hard te remmen in bochten. Deze kracht kan je later gebruiken voor een snelheidsboost. Het nieuwste deel bevat ook een nieuw dynamisch handel-systeem die de besturing van de raceauto’s nog realistischer moet maken. De gameplay-video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

EA SPORTS WRC komt 3 november uit op de PlayStation 5, Xbox Series en pc. Lees hier onze review van WRC 10 - de meest recente WRC-game.

BRON EA

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?