Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Eindelijk beelden van Halo Infinite multiplayer

Halo Infinite kan uiteraard niet ontbreken tijdens de Xbox E3-presentatie. 343 Industries had namelijk wat goed te maken tijdens het debacle van vorig jaar.

Deze presentatie gaat echter niet om de fouten van het verleden. We zien namelijk beelden van zowel de single- als de multiplayer. In de singleplayer zien we hoe Master Chief eenzaam door de ruimte zweeft. Hij zweeft echter niet doelloos rond, hij is namelijk op weg naar zijn gloednieuwe vervanger voor Cortana. Het duurt echter niet lang alvorens we overstappen op de multiplayer beelden.

De aankomende Halo multiplayer gaat free-to-play worden. In de beelden zien we de iconische multiplayer die we al zoveel jaren kennen. De Warthogs scheuren door de modder en de granaten vliegen in het rond. Tevens krijgen we een kleine sneakpeak van modi zoals Capture The Flag en Team Deathmatch.

De Halo Infinite campaign en Halo Infinite free-to-play multiplayer moeten ergens in het feestdagenseizoen van 2021 komen te verschijnen voor de Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?