Atlas Fallen

  • Ontwikkelaar Deck13
  • Eerste releasedatum 10 augustus 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score -

Gameplay: Leer alles over Atlas Fallen

Ontwikkelaar Deck13 heeft een nieuwe gameplay-video geplaatst waarin ze je van alles leren over hun aankomende game Atlas Fallen. De video verscheen onlangs op YouTube.

Atlas Fallen werd onthuld tijdens gamescom vorig jaar. De game speelt zich af in een woestijnachtige wereld, waarin de speler het moet opnemen tegen de corrupte goden. Dit met behulp van een pratende handschoen, zandmagie en van vorm veranderende wapens. In een recente video vertelt het team alles wat je moeten weten over de game samen met het tonen van nieuwe gameplay van Atlas Fallen. Van het uitleggen wat Atlas Fallen precies is tot de monsters die de wereld bewonen. De monsters heten Sand Wraiths in de game en kunnen net als de speler gebruik maken van zand magie en van vorm veranderen. Dit zorgt voor veel variatie in monsters en aanval mogelijkheden volgens Deck13. Om je personage sterker te maken kan je gebruik maken van Essence Stones. Met deze stenen, die je krijgt met het verslaan van de Sand Wraiths, kun je verschillende abilities vrijspelen. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Atlas Fallen komt 16 mei uit op de PlayStation 5, pc en Xbox Series X|S.

BRON Deck13

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?