Trailer: Zo werkt de combat in Atlas Fallen

Geplaatst:

De laatste gameplaytrailer van Atlas Fallen bood al ontzettend veel informatie over de wereld en jouw missie, maar voordat je de strijd aangaat moet je weten hoe de combat in elkaar steekt.

De zandvlaktes van Atlas Fallen zijn een gevaarlijke plek en de zonnegod die heerst over de planeet heeft geen goede bedoelingen. Met de Gauntlet kun jij het zand omzetten naar handige vaardigheden. Met een simpele druk op de knop kun je de vijand al een kopje kleiner maken. Draag je echter twee wapens tegelijkertijd dan is het mogelijk om verschillende combinaties te maken. Wat dacht je van een zweep gemaakt van zand, de Dune Cleaver of de Knuckle Dust om vijanden met je vuisten te bewerken. Volgens de ontwikkelaars zijn de gevechten snel, intens en dynamisch. Door de bar met momentum te vullen krijg je toegang tot speciale aanvallen, maar je personage incasseert op dat moment meer schade. Naast het upgraden van je outfits en Idols zijn er ook nog honderdvijftig Essence Stones die invloed hebben op de gameplay. Wie wil er nu niet een hamer uit de lucht laten vallen, precies op de vijand? Dit klinkt allemaal heel luxe, maar je gaat het nodig hebben voor de vele vijanden. Er valt nog meer te leren over Atlas Fallen

Atlas Fallen is uitgesteld naar augustus. 10 augustus om precies te zijn. Je kunt de game dan spelen via de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atlas Fallen

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 augustus 2023

Ontwikkelaar

Deck13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord