Atlas Fallen uitgesteld naar augustus

Geplaatst:

Mocht je uitkijken naar Atlas Fallen, dan heb ik wat minder nieuws voor je. De actiegame van Deck13 is uitgesteld naar de zomer.

Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Deck13 geven via hun social media kanalen aan dat we nog iets langer moeten wachten op Atlas Fallen. Ze zijn heel blij met de positieve feedback die ze tot nu toe ontvangen hebben, maar de game moet nog iets langer in de oven. De extra tijd hebben ze nodig om de beste versie van Atlas Fallen uit te brengen. Is er dan niks om naar uit te kijken? Gelukkig wel. In de vroegere zomer kunnen we nieuwe gameplaybeelden verwachten en krijgen we meer te zien van de co-op gameplaysystemen. Om de pijn van het lange wachten te verzachten heeft Focus Entertainment ook aangegeven dat de game een complete voice-over krijgt in het Duits. Lijkt genoeg op Nederlands, toch?

Leer hier alles over Atlas Fallen.

Atlas Fallen is beschikbaar vanaf 10 augustus voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atlas Fallen

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 augustus 2023

Ontwikkelaar

Deck13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord