Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative

  • Ontwikkelaar Spike Chunsoft
  • Eerste releasedatum 8 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score -

Gameplay: Nieuwe gameplaybeelden AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative

Spike Chunsoft heeft nieuwe gameplaybeelden van AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative vrijgegeven. Hierin zien we hoe we dromen binnen kunnen gaan om onderzoek te doen.

Afgelopen zomer werd AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative aangekondigd. In dit vervolg op AI: THE SOMNIUM FILES kun je ook weer de dromen van verdachten en getuigen binnengaan om onderzoek te doen en misdaden op te lossen. In de gameplaytrailer zien we dan ook hoe Mizuki en Aiba de Investigation-modus en Somnium-modus moeten gebruiken om aanwijzingen te vinden. De gameplay bestaat uit een combinatie van verkenning, ondervraging en lichte puzzelelementen.

AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative verschijnt 24 juni voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Spike Chunsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?