Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative

  • Ontwikkelaar Spike Chunsoft
  • Eerste releasedatum 8 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Spike Chunsoft kondigt AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative aan

Spike Chunsoft heeft onlangs AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative aangekondigd. Dit is het vervolg op AI: The Somnium Files.

AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative is een nieuwe avonturengame van Spike Chunsoft. Dit is het vervolg op AI: The Somnium Files, dat in 2019 verscheen. In AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative neem je de rol aan van Special Agent Mizuki die een reeks bizarre moorden op moet lossen. Er is namelijk een moordenaar actief die zijn slachtoffers doormidden snijdt en in delen achterlaat. Om deze klus te klaren, kan Mizuki gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen, waaronder haar AI-partner Aiba. Aiba kennen we ook al van het eerste deel.

AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative staat gepland voor een release in de lente van 2022 op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc.

BRON Spike Chunsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?