Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Gameplay: Nintendo geeft The Legend of Zelda Link's Awakening dungeon creator en releasedatum

The Legend of Zelda: Link's Awakening kan natuurlijk niet ontbreken in de Nintendo Direct die vandaag heeft plaatsgevonden. De game krijgt een geheel nieuw jasje, een nieuwe modus en een releasedatum.

Link's Awakening was altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt. De game is ooit verschenen op de GameBoy, maar leek in de verste verte niet op de andere delen. Nintendo lijkt dat goed in het achterhoofd te houden met deze remake, want ook de Switch-versie oogt nogal apart. Aan het einde van de trailer krijgen we nog even te zien hoe iemand een geheel eigen dungeon samenstelt. De trailer sluit af met het grootste nieuws, de releasedatum. The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt op 20 september 2019.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?