Gameplay: Nintendo geeft The Legend of Zelda Link's Awakening dungeon creator en releasedatum

Geplaatst: 11 juni 2019 18:25

The Legend of Zelda: Link's Awakening kan natuurlijk niet ontbreken in de Nintendo Direct die vandaag heeft plaatsgevonden. De game krijgt een geheel nieuw jasje, een nieuwe modus en een releasedatum.

Link's Awakening was altijd al een beetje een vreemde eend in de bijt. De game is ooit verschenen op de GameBoy, maar leek in de verste verte niet op de andere delen. Nintendo lijkt dat goed in het achterhoofd te houden met deze remake, want ook de Switch-versie oogt nogal apart. Aan het einde van de trailer krijgen we nog even te zien hoe iemand een geheel eigen dungeon samenstelt. De trailer sluit af met het grootste nieuws, de releasedatum. The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt op 20 september 2019.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Link's Awakening

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 september 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord