Gameplay: Rock of Ages 3 PAX East online multiplayer gameplay onthuld

Geplaatst: 27 februari 2020 16:55
Aangepast: 27 februari 2020 16:55

Nieuwe gameplay voor Rock of Ages 3: Make & Break is onthuld. Het gaat hierom over een online speelsessie van de absurde Monty Python-styled game.

In de video zien we de multiplayer basis van Rock of Ages 3. Je zet een hindernisbaan klaar voor je tegenstander en je bereid je ook voor om zijn hindernissen te omzeilen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je de poorten van je tegenstander doorbreekt en zo het spelletje wint. Op release zijn er zes verschillende modi en 20 diverse keien om uit te kiezen. Eerder vorig jaar werd de Make Mode onthuld, waarbij je je eigen levels kan bouwen en die vervolgens weer deelt met andere spelers.

Rock of Ages 3: Make & Break komt in begin 2020 uit voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en Nintendo Switch.

Bron: PAX East
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rock of Ages 3: Make & Break

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

21 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord