Trailer: Rock of Ages 3: Make & Break aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2019 22:55

De absurde tower defense-game Rock Of Ages mag volgend jaar een nieuwe telg aan de familie verwelkomen. Rock of Ages 3: Make & Break is namelijk onlangs aangekondigd.

Rock of Ages 3: Make & Break is het derde deel in de Rock Of Ages-serie. In deze games is het de bedoeling dat je de nederzetting van je tegenstander platgooit door er met een enorme rots overheen te rollen. Andersom moet je je eigen nederzetting beschermen tegen de rots van je tegenstander door verschillende afweermechanismen op strategische plaatsen neer te zetten. In Rock of Ages 3: Make & Break is dat wederom de kern van de gameplay. Dit derde deel krijgt een singleplayer-campagne die je langs verschillende tijdperken brengt. Daarnaast is er natuurlijk de multiplayermodus en verschillende arcade-modi. Nieuw in dit deel is de levelbouwer, waarbij je je eigen nederzettingen kunt ontwerpen en delen met andere spelers.

Rock of Ages 3: Make & Break verschijnt begin 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Bron: Modus Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rock of Ages 3: Make & Break

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

21 juli 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord