Endling

  • Ontwikkelaar Herobeat Studios
  • Eerste releasedatum 19 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Gameplay: Speel als vos in Endling

Na flink wat maanden werd er tijdens de Guerrilla Collective Showcase meer getoond van de game Endling. In de gameplaytrailer is te zien dat je als vos moet zien te overleven in een dystopische toekomst.

Achter een rustgevend muziekje en stijl schuilt een zielig verhaal. In Endling wordt een van de welpen meegenomen en is het aan de moeder vos om hem terug te vinden. Ondertussen moet ze ook zorgen voor haar andere welpen, wat geen eenvoudige opgave is. De welpen hebben namelijk voedsel nodig, maar ook bescherming tegen de mensheid. Niet alleen vormen zij een gevaar door hun wapens, maar ook door de verschillende valstrikken die zijn geplaatst in het bos. Wanneer de welpen groot genoeg zijn, zullen ze als volgelingen achter je aanlopen en moet je ze vaardigheden aanleren. Je kunt de gameplaytrailer hieronder bekijken.

Enderling gaat verschijnen voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Guerrilla Collective Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?