Gameplay: Speel hoe jij wil in Avatar: Frontiers of Pandora

Geplaatst: 15 september 2023 07:15
-

Ook Ubisoft greep zijn moment gedurende PlayStation's State of Play-evenemnt door een flinke trailer van Avatar: Frontiers of Pandora te tonen. De trailer somt in drie minuten tijd even snel op wat we allemaal kunnen verwachten.

Avatar: Frontiers of Pandora kent flink wat voor-, maar ook flink wat tegenstanders. De game lijkt echter steeds meer vorm te krijgen en Ubisoft laat dan ook graag even zien wat je allemaal kunt doen in de game. In Avatar: Frontiers of Pandora kruipen we in de huid van een Na'vi, die na een lange tijd weer terugkeert op Pandora. Omdat je zolang met mensen bent geweest, ben je helemaal bekend met de gebruiken. Dat betekent dat je niet alleen met Na'vi-wapens kunt vechten, maar bijvoorbeeld ook een dikke raketwerper kunt gebruiken.

Avatar: Frontiers of Pandora kent een releasedatum van 7 december 2024. De game komt te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 december 2023

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord