Gameplay: Twintig minuten aan Lords of the Fallen gameplay onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 2 augustus 2023 15:38

Tijdens de Future Game Show kregen we al gameplaybeelden van Lords of the Fallen te zien, maar Hexworks wil nog meer tonen van de game. Je kunt dan ook smullen van bijna twintig minuten aan gameplay.

De aankondiging van Lords of the Fallen vond vorig jaar plaats en de game krijgt ondertussen flink wat aandacht. Vandaag betekent dat twintig minuten aan gameplaybeelden. We beginnen onze reis op de Skyrest Bridge dat een prachtig uitzicht geeft over een gedeelte van het land. De brug wordt echter beschermd door Pieta en zij is een van de eerste eindbazen die je gaat tegenkomen. Wil je de zes Beacons of the Sentinels repareren dan moet je haar verslaan. In de video krijgen we dit gevecht dan ook te zien. Met daarmee het nieuws dat je zonder problemen kunt wisselen tussen zwaard, boog en het inzetten van spreuken. Alle eindbazen hebben minimaal twee fases, maar als je sterft, word je in Umbral (het land van de doden) weer tot leven gewekt. Je hebt daardoor een extra kans om de eindbaas alsnog te verslaan.

Met de speciale Umbral Lamp kun je op elk moment een kijkje nemen in de andere wereld. De kans is dan wel groot dat je gezien wordt door de vijanden van dit realm. Om Umbral te betreden moet je een leven opofferen, terwijl je er maar twee hebt. Om weer terug te keren moet je een Vestige, oftewel lantaarn vinden. Dit is ook de plek waar je nieuwe vaardigheden kunt selecteren. Daarnaast wordt er nog uitleg gegeven over de magie in de game. Je kunt kiezen uit de scholen Rhogar, Radiant en Umbral. In de video is vooral te zien hoe je kunt vechten met het vuur van Rhogar. Een vaardigheid die elke speler heeft, is de Soul Flay. Hiermee wordt de ziel van een vijand uit het lichaam gehaald. Dit doet extra schade aan de vijand die je aan het aanvallen bent. Je kunt deze vaardigheid ook gebruiken om de omgeving te manipuleren in Umbral.

Benieuwd naar de vijanden, omgevingen en wat meer uitleg? Dan moet je zeker de volledige gameplayvideo bekijken. We weten ondertussen ook al dat Lords of the Fallen een co-op-modus heeft.

Lords of the Fallen verschijnt op 13 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord