Almighty: Kill Your Gods

  • Ontwikkelaar RUNWILD Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Gameplay: Wees ultra badass in Almighty: Kill Your Gods

Klaar met 2020 en de goden die je dit hebben aangedaan? Almighty: Kill Your Gods heeft schijnbaar de oplossing. In de game is het namelijk mogelijk om alles en iedereen onder het genot van de nodige metal kapot te maken.

Almighty: Kill Your Gods plaatst je in de huid van iets demonisch die blijkbaar erg badass in een montageshot kan lopen. De game is solo speelbaar, maar lijkt verreweg het leukst wanneer je deze met drie vrienden speelt. In de game is het mogelijk om grote vijanden te tacklen en deze in mootjes te hakken om zo resources te verzamelen. Deze resources dien je in je thuishaven te steken om zo jouw stad de allergrootste ooit te maken.

Almighty: Kill Your Gods heeft helaas nog geen releasedatum, maar moet verschijnen op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?