Gameplay: Xbox toont Bright Memory next-gen gameplay trailer

Geplaatst:
Aangepast: 7 mei 2020 18:08

Eindelijk krijgen we next-gen gameplaybeelden van de Xbox Series X te zien. Bright Memory: Infinite is aangekondigd en dat komt gepaard met een smaakvolle trailer van de aankomende titel.

Deze First Person Shooter is een creatie van FYQD-studio. De game geeft je toegang tot een hoop verschillende skills en combo's en speelt zich af in een futuristische metropool in het jaar 2036. Overal ter wereld is een vreemd fenomeen te zien in de lucht, waar geen verklaring voor is. De Supernatural Science Research Organization (SRO) heeft hun agenten naar verschillende regio's gestuurd om het fenomeen te onderzoeken. Het zal niet lang duren voordat de oorzaak van de vreemde gebeurtenissen aan het licht komt. In de trailer krijgen we ook meteen een blik op de next-gen graphics van de Xbox Series X.

Bright Memory: Infinite is één van de games die gaat uitkomen voor de Xbox Series X. Een releasedatum is nog niet bekend.

Bron: Inside Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bright Memory: Infinite

Series

-

Uitgever

FYQD-Studio

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

11-11-2021

Ontwikkelaar

FYQD-Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord