Gameplay: Zo werkt Duo Play in de vechtgame Project L

-

Project L is een Free-to-Play vechtgame die door Riot Games wordt gemaakt. Hoewel de game nog geen officiële naam heeft, leggen ze in de laatste video uit hoe Duo Play gaat werken.

In Project L worden de Champions van League of Legends in een 2D-omgeving gezet en mag je je tegenstanders in elkaar slaan. Onder andere Darius, Ahri en Ekko zijn al van de partij. In de tweede video krijgen we deze personages in actie te zien, want de ontwikkelaars hebben een potje Duo Play opgenomen. Hoe gaat Duo Play werken? Met het ontwikkelen van een nieuwe vechtgame wil Riot Games unieke aspecten toevoegen. Duo Play is volgens hun een van die aspecten. Je kunt namelijk 2v2 spelen in Project L. Elke speler kiest zijn eigen Champion en dan word je in de arena gegooid. In beeld zie je telkens een Champion totdat een teamgenoot een zogenaamde Tag uitvoert, dan pas neemt speler twee de positie over om schade aan te richten. Op deze manier kun je combo’s uitvoeren of je partner redden.

Voordat je een match induikt kun je je personage aanpassen met het Fuse System. Dit systeem kent specifieke Fuses die nieuwe synergieën geeft tussen de twee personages. Als voorbeeld wordt de Fuse 2x Assist gegeven. Dit zorgt ervoor dat je twee assists kunt uitvoeren in plaats van eentje. Het wordt dus een game die je met een vriend kunt spelen, maar 1vs1 en 2vs1 is ook een mogelijkheid. Wanneer je van je eigen vaardigheden overtuigd bent, kun je de 2vs1 induiken. Net zoals het andere team krijg je twee Champions met daarin het verschil dat jij beide moet besturen.

Het is nog niet bekend wanneer Project L gaat verschijnen.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord