Geannuleerd; een dikke streep door E3 dit jaar

Het hing al een beetje als een zwarte donderwolk boven het evenement, maar de kogel is nu echt door de kerk. E3 2022 is officieel geannuleerd en gaat dus zelfs digitaal niet door.

Afgelopen januari maakte ESA (Entertainment Software Association) al bekend dat E3 2022 alleen digitaal plaats zou vinden, ondanks dat in veel landen de maatregelen rondom de coronapandemie versoepeld zijn. Dat was al een tegenvaller nadat het evenement vorig jaar ook al digitaal plaatsvond en in 2020 zelfs helemaal niet doorging, omdat toen de pandemie net uit was gebroken. Sceptici vrezen voor het einde van de E3 Expo, maar ESA wil daar zeker niet aan denken. Hoewel het jammer is dat het evenement dit jaar niet gaat plaatsvinden, zijn zij van plan volgend jaar beter terug te komen dan ooit. Het jaar 2023 moet het jaar worden dat de E3 weer terugkeert en de organisatie wil daar alle energie en middelen voor inzetten om dat voor elkaar te krijgen. Het doel is om E3 tegen die tijd weer zowel fysiek als digitaal te houden.

onbekend

De E3 is dit jaar geannuleerd om alle aandacht, energie en middelen te richten op het evenement volgend jaar.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?