Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Geef je op voor de Shin Megami Tensei bèta

Shin Megami Tensei kent niet iedereen. De personen die het kennen, vinden het te gek. Diegene die het niet kennen, vinden het niks. Binnenkort komt Shin Megami Tensei: Imagine Online, een MMORPG.

Vandaag kan er ingeschreven worden voor de bèta van de game. Deze bèta is voor Amerikanen en voor Europeanen. De game is gratis, dus geen maandelijkse kosten. De bèta begint op 1 december. Dan zullen de ingeschreven mensen een bèta ontvangen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?