De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Geen DRM beveiliging voor Sims 3

Op de website van De Sims 3 verscheen vandaag een bericht van Rob Humble dat ook deze game gebruik gaat maken van het Serial Code System. Dit betekent dat voor De Sims 3 een code moet worden geïnstalleerd wat in totaal uit een combinatie van 20 letters en cijfers bestaat.

Verder vertelde Humble ook dat dankzij de DRM beveiligt in de game Spore nog al wat problemen waren opgetreden. Met De Sims 3 zal dit niet meer kunnen gebeuren, aldus Humble. Je kunt dus de game gewoon spelen zonder eerst verbinding te moeten maken met het internet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?