Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Geen PC versie Fable 2

Het leek er toch even op dat Fable 2 in februari naar de PC zou komen volgens een onofficieel rapport van ontwikkelaar Lionhead. Het wachten was dus bijna voorbij en nu wordt het opeens de grond in gedrukt.

Senior Community Manager Sam van Tilburgh heeft vandaag namelijk vertelt tegenover de website Joystiq dat dit echter niet het geval zal zijn. Het lijkt er dus op dat de game voorlopig exclusief zal blijven voor de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?