Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Halo komt op bezoek in Fable 2

Vanaf gisteren kon iedereen aan de slag met de DLC van Fable 2, waarin het nieuwe 'Knothole Island' werd geïntroduceerd. En misschien is het je al opgevallen, maar fans die de uitbreiding hebben gedownload en ook een beetje fan zijn van de Halo serie, hebben niks te klagen.

Er is namelijk een Halo Assault Rifle gevonden in het spel. Als je deze ook in je bezit wilt krijgen, moet je naar de Box of Secrets winkel gaan en daar het wapen kopen in ruil voor een hoop van je experience points. Maar daarna heb je natuurlijk nog wat, want niet iedereen kan zeggen dat ze als een soort Master Chief het vredige wereldje van Fable 2 hebben aangedaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?