Portal

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 9 oktober 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Geen Portal voor Xbox Live Arcade

Microsoft heeft een bod gedaan op Valve's innovatieve game Portal. De softwaregigant wilt de game aanbieden op zijn Xbox Live Arcade. Doug Loumbardi, de topman van Valve, heeft laten weten dat dit niet mogelijk zal zijn.

Begrijp deze man niet verkeerd. Hij zou dolgraag willen dat deze game op Xbox Live komt. Dit is nu niet mogelijk door de 150MB limiet die Xbox Live Arcade heeft.

"It always happens once it's been proven and I think it's been proven now on Steam, so I'm sure it'll migrate back to the consoles just like everything else does."
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?