Genesis

  • Eerste releasedatum 14 augustus 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Genesis krijgt eerste content update

Ontwikkelaar Rampage Games introduceert, na vijf weken live, de eerste content update voor Genesis. De MOBA heeft vandaag een aantal nieuwe features gekregen.

In de eerste vijf weken heeft de game Genesis al meer dan 600.000 spelers vergaard. Genesis is een een MOBA voor de PlayStation 4, speciaal ontwikkeld om gespeeld te worden met een controller. De content update bevat een nieuw battle pass-systeem, een nieuw personage, de toevoeging van een competitieve game-modus en verbeteringen van de al bestaande gameplay. De nieuwe battle pass, genaamd Genesis Pass, zorgt ervoor dat je nieuwe uitdagingen en beloningen kan vrijspelen. De Genesis Pass bestaat uit een Hero Pass en een Champion Pass. De Hero Pass is gratis en voor iedereen beschikbaar. Met de in-game valuta Energy Credits kan je de Champion Pass kopen en meer extra’s vrijspelen. De nieuwe held, of helden, zijn Mitch en Cuth. Ze zijn de 28ste set helden in de Genesis-familie. Deze set is uniek, omdat je Mitch en Cuth met twee spelers kan besturen. Tot slot is er een nieuwe game-modus toegevoegd. Nu dat Genesis al meer dan een maand uit is, hebben spelers hun vaardigheden kunnen testen. Rampage Games vond het dus tijd voor een competitieve game-modus. Er zijn 7 niveaus binnen de competitieve modus: Cadet, Ensign, Lieutenant, Commander, Captain, Admiral en Grand Admiral. Vanaf het niveau Lieutenant kan je extra beloningen verdienen.

onbekend

Genesis is gratis te downloaden en exclusief voor de PlayStation 4. De nieuwe content update is nu beschikbaar.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?