Geoff Keighley presenteert openingsshow gamescom met vele nieuwe aankondigingen

-

Bij een groot evenement als gamescom hoort natuurlijk ook een spectaculaire live show. Geoff Keighley presenteert de openingsshow van gamescom met vele nieuwe aankondigingen.

Geoff Keighley kennen we natuurlijk allemaal van The Game Awards, waar elk jaar veel nieuwe games worden onthuld. De bedenker en presentator van The Game Awards gaat later deze maand ook de liveshow van gamescom presenteren. De gamescom Opening Night Live vindt op 19 augustus plaats, de avond voordat het evenement begint. Tijdens deze liveshow komen zo'n vijftien verschillende uitgevers langs om een presentatie te geven en hier zitten ook nieuwe aankondigingen tussen. Zo krijgen we aankondigingen te zien van 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media/Deep Silver, Private Division, Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic en Xbox Game Studios. Daarnaast komt ook de bekende gameontwikkelaar Hideo Kojima langs om meer van zijn aankomende game Death Stranding te laten zien.

Gamescom vindt dit jaar plaats van 20 to 24 augustus. Gamescom Opening Night Live begint 19 augustus om 20 uur onze tijd.

Bron: Geoff Keighley
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord