Gerucht: AEW Fight Forever niet naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 9 november 2022 00:04

Sinds de gameplaytrailer voor AEW: Fight Forever is de game even uit de spotlight geweest. Horend bij een worstelgame, kwam de game weer even onder de aandacht wegens rumoer.

Eerst ging namelijk het gerucht dat AEW: Fight Forever op de dag van release per direct beschikbaar zou zijn voor gebruikers van Xbox Game Pass. Het gerucht is ondertussen ontkracht door het officiële twitteraccount All Elite Wrestling. In de tweet staat vermeld dat AEW:Fight Forever niet beschikbaar gaat zijn voor maandelijkse abonnementsdiensten. Wel is een update aangekondigd, deze vindt plaats op 19 november. Interessant is of deze update de positieve geluiden rondom de game gaat aansterken of afzwakken.

De potentie voor AEW: Fight Forever is namelijk al duidelijk geworden met het winnen van de prijs voor beste sport-/racegame tijdens gamescom. De door Yuke ontwikkelde game wordt omschreven als een vechtspel met het nostalgische gevoel van worstelen op de arcade in combinatie met moderne worsteltechnieken om je tegenstander de baas te zijn. Er is nog steeds geen officiële releasedatum, mogelijk wordt dit onthuld middels de aanstaande update. De game staat nog altijd weergegeven voor lancering in 2022.

AEW: Fight Forever komt uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Bron: All Elite Wrestling
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot AEW: Fight Forever

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 juni 2023

Ontwikkelaar

Yuke's Co., Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord