Trailer: Gameplay AEW: Fight Forever getoond in nieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2022 22:15

Er werd vanavond nieuwe gameplay van AEW: Fight Forever getoond tijdens de THQ Nordic Showcase. In de trailer krijgen we alvast een eerste blik op een aantal speelbare personages.

THQ Nordic heeft vandaag haar Digital Showcase gehouden, en er was iets voor fans van alle genres, inclusief fans van AEW en professioneel worstelen. THQ Nordic gaat namelijk AEW: Fight Forever uitgeven. Vandaag onthulden zij de eerste officiële trailer voor de game, waarin Dr. Britt Baker D.M.D en Tony Schiavone te zien zijn. Baker en Schiavone gaan zitten om de game te spelen en dan zien we beelden van Baker die het opneemt tegen Adam Cole, inclusief een blik op enkele van de kenmerkende bewegingen en zelfs een vuilnisbak of twee. De trailer onthult ook onze officiële eerste blik op enkele van de minigames van Fight Forever. De game werd begin deze maand voor het eerst aangekondigd.

AEW: Fight Forever is gepland voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series x/s en Nintendo Switch, maar heeft nog geen officiële releasedatum.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot AEW: Fight Forever

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 juni 2023

Ontwikkelaar

Yuke's Co., Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord