Gerucht: Assassin's Creed III HD Remaster voor Nintendo Switch?

Geplaatst:

Assassin's Creed III krijgt wellicht een HD Remaster voor de Nintendo Switch. Althans, als we een oplettende Reddit-gebruiker mogen geloven.

Een oplettende Reddit-gebruiker deelde onlangs op het forum een screenshot van een Tsjechische webwinkel waar de game in de voorverkoop staat. Volgens de webwinkel gaat het hier om een Nintendo Switch-versie van Assassin's Creed III Liberation Collection. Dit is een HD Remaster van Assassin's Creed III en Assassin's Creed III: Liberation. Deze beide games zijn eerder wel aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One als onderdeel van de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey. Een versie voor de Nintendo Switch lijkt dan een logische vervolgstap. Volgens de Tsjechische webwinkel komt de game volgende maand uit. Hopelijk volgt er dus spoedig een aankondiging.

Assassin's Creed III Liberation Collection komt volgens de Tsjechische webwinkel op 15 februari uit. Hopelijk zien gauw een aankondiging van Ubisoft zelf.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed III

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U

Releasedatum

22 november 2012

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord