Assassin's Creed III

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 22 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win Assassin's Creed III DLC

Je hebt in de review van Assassin's Creed III kunnen lezen wat Koen van de game vond. Nu kun jij voor deze game DLC winnen. Voor de Xbox 360-gebruikers geven we een aantal Red Coat Multiplayer Packs-codes weg en de PlayStation 3-bezitter kunnen kans maken op de Kapitein van de Aquila-DLC. Wat moet je hiervoor doen? Laat even in het reactieveld weten of je DLC-code wilt scoren en voor welk platform. We maken volgende week de winnaars bekend.

onbekend

Prijsvraag is gesloten

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?