Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Bestandsgrootte Horizon Forbidden West onthuld

De bestandsgrootte van Horizon Forbidden West is mogelijk onthuld. Het gaat om de grootte van de PlayStation 5-versie van de game.

Nog een paar maanden wachten en dan kunnen fans eindelijk met Horizon Forbidden West aan de slag. Het langverwachte vervolg op Horizon Zero Dawn komt in februari uit op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Eerder werden al de machines en vijanden in Horizon Forbidden West uitgelicht en nu is mogelijk de bestandsgrootte van de game bekend. Volgens PlayStation Game Size neemt de PlayStation 5-versie 96,350 gb in beslag zonder de Day One Patch. De outlet zegt ook dat het vanaf 11 februari mogelijk is om de game te pre-loaden. De tweet is hieronder te bekijken.

Guerilla Games heeft zelf nog niets officieel bekendgemaakt, dus lees dit bericht met een korreltje zout.

BRON PlayStation Game Size

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?