Trailer: Horizon Forbidden West Complete Edition pc-features onthuld

Geplaatst:

De pc-versie van Horizon Forbidden West kent een releasedatum. Check hier de pc-features van Horizon Forbidden West Complete Edition!

Het PlayStation-avontuur van Nederlandse bodem maakt de aanstalten om te verschijnen op Steam. Ontwikkelaars Guerrilla Games en Nixxes Software doen er alles aan om deze pc-port zo grandioos mogelijk te maken. Zo ondersteunt Horizon Forbidden West Complete Edition de beeldverhoudingen Ultrabreed 21:9, Super Ultrabreed 32:9 en 48:9-ondersteuning voor drie monitors. Daarnaast kun je gebruikmaken van NVIDIA 32DLSS 3-opschaling en Frame Generation, beeldverbetering van NVIDIA DLAA en latentie-optimalisering van NVIDIA Reflex. En dat allemaal terwijl je de ontgrendelde framerates kan ontketenen. Kortom, veel opties voor een sterke pc-ervaring, mits jouw personal computer dat allemaal aankan.

Check hier onze review van Horizon Forbidden West. Check ook hier ons oordeel omtrent de uitbreiding: Horizon Forbidden West: Burning Shores.

Horizon Forbidden West Complete Edition verschijnt op 21 maart voor de pc.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord