Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Horizon Forbidden West komt naar pc

Horizon Forbidden West komt naar de pc met een Complete Edition. Dat maakte ontwikkelaar Guerilla Games bekend met een trailer.

Vorig jaar verscheen Horizon Forbidden West op de PlayStation 5 en werd zeer goed ontvangen door het publiek. Dit jaar konden fans aan de slag met de Horizon Forbidden West: Burning Shores-dlc. Nu is er een Complete Edition aangekondigd die de game en dlc samenvoegen voor de PlayStation 5 en pc via Steam. Volgend jaar kunnen pc-fans ook met het tweede deel van de Horizon-serie aan de slag, dit vier jaar na de release van Horizon Zero Dawn op Steam in 2020. De trailer met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Horizon Forbidden West moet ergens in 2024 uitkomen op Steam. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Lees hier onze Horizon Forbidden West review van de PS5-versie van de game.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?